La Colline proost op Beauty Award winnaars

La Colline proost op Beauty Award winnaars

LA COLLINE FELICITEERT HAAR BEAUTY AWARD DEELNEMERS

AMSTELVEEN – Om een mooie en drukke periode af te sluiten heeft La Colline geproost op de winnaars van de Beauty Award 2015. Op 3 maart, een dag na de Beauty Award verkiezing, heeft La Colline haar genomineerden ontvangen als echte winnaars met een rode loper op het hoofdkantoor in Amstelveen.

Beauty Award Winnaars La Colline Mitch Blokker Photography

Het bedrijf achter La Colline, Ultra Cosmetics BV, heeft gezorgd voor een feestelijke ontvangst met bubbels, fingerfood en een professionele fotograaf (Mitch Blokker Photography) om de Beauty Award deelnemers te kunnen ontvangen als echte winnaars.
Daarnaast heeft La Colline de dames een podium gegeven om hun speech alsnog uit te kunnen spreken. “Ik wilde mijn instituut naar een hoger niveau brengen en daarom ben ik met La Colline gaan werken”, aldus Patricia Scholten van Schoonheidsinstituut Éclairé. Ook Maaike Helmond van Huidinstituut VANNU en Sheila van Limpt van Face & Body Lounge zijn zeer te spreken over La Colline en Ultra Cosmetics:

“Inmiddels werk ik alweer 9 jaar met La Colline. Ik ben heel blij met de keuze die ik destijds heb gemaakt en daarnaast ben ik zeer tevreden met het bedrijf achter La Colline: Ultr a Cosmetics.” – Sheila van Limpt, Face & Body Lounge

Beauty Award Winnaars La Colline Mitch Blokker Photography
V.l.n.r. Patricia Nolten, Sheila van Limpt en Maaike Helmond.

“Wie ik ook graag in het zonnetje wil zetten zijn al mijn leveranciers, maar met name Ultra Cosmetics. Zij hebben mij de afgelopen maanden laten inzien hoe een leverancier echt kan meedenken met acties, voordelig inkopen met promoties en niets is te gek voor ze. In alles zien ze een uitdaging!”

– Maaike Helmond, Huidinstituut VANNU

Tot slot heeft La Colline de genomineerden getrakteerd op een exclusieve preview van de lancering van La Colline NativAge Le Teint, exclusieve foundations.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*